Bodemactivator 3kg DCM (11518)

6,85

DCM Bodemactivator is een organische bodemverbeteraar die ideaal is om de bodem te verbeteren in uw serre, moestuin, gazon en siertuin.

SKU: 11518 Categorie:

Beschrijving

Veel tuinders die groenten kweken onder glas vragen zich af waarom een aantal gewassen na verloop van tijd niet meer zo goed willen groeien. Vaak heeft dit te maken met het feit dat in hobbyserres regelmatig dezelfde groenten worden geteeld. Dit gebrek aan vruchtafwisseling geeft aanleiding tot een zwakke groei, een verschijnsel dat ook wel ‘bodemmoeheid’ wordt genoemd. Om dit probleem te voorkomen, gebruikt u een bodemactivator.

DCM Bodemactivator is een organische bodemverbeteraar die ideaal is om de bodem te verbeteren in uw serre (vooral bij tomaten), moestuin, gazon en siertuin (bij de aanplant van rozen).

Het organisch materiaal in het product wordt in de bodem omgezet in humus. Humus verbetert de structuur van de grond. Hierdoor zullen water en voedingsstoffen beter vastgehouden worden en minder uitspoelen.

De toegevoegde nuttige bacteriën zorgen voor een betere bodemvruchtbaarheid en een rijk en divers bodemleven dat bodemmoeheid in serre en tuin helpt te voorkomen.

De bodemactivator is sterk aanbevolen voor uitgeputte bodems in serres.
Hij brengt opnieuw leven in intensief betreden en dichtgeslagen grond en is ideaal voor de aanleg van moestuin, siertuin en gazon.

Toepasbaar in de biotuin.

Gebruiken van februari tot oktober. Door de Minigran korrel is het product gemakkelijk te spreiden en stuift het niet. Meng het product met de bovenste laag van de grond.

Dosis : 3 kg voor 30m²

Samenstelling : gemend organisch bodemverbeterend middel rijk aan organische stof waarin nuttige bacteriën gemengd zijn